Salus populi suprema lex esto
   dobro ljudi mora biti najvišji zakon

Nov režim sprejema uporabnikov pri Pravnem centru Koper

Zaradi poslabšanja epidemiološke slike v zadnjem tednu, program brezplačne pravne pomoči za Koprčane deluje omejeno. Stranke bodo pravniki sprejeli osebno le po predhodnem naročilu ter predhodnega pogovora o zadevi prek telefona.

V ponedeljek, 19. 10. 2020 bo v koprski pisarni Pravnega centra za varstvo človekovih pravic, pričel veljati nov režim osebnega sprejemanja strank, ki bo potekal le ob oceni pravnika na podlagi telefonskega pogovora, da je osebno srečanje zares nujno potrebno in zadeve ni mogoče razrešiti telefonsko ali elektronsko.

Uporabniki, ki nas bodo zaradi nujnosti njihove zadeve v času ukrepov za zajezitev koronavirusne bolezni obiskali osebno, bodo morali ob tem upoštevati vse vladne ukrepe in priporočila NIJZ, in sicer:

- medosebno varnostno razdaljo

- razkužiti si roke pred vstopom v pisarno

- nadeti si obrazno masko

Naše uporabnike ob tem pozivamo, da svoje zadeve poskušajo urediti prek telefona 031 772 737 in elektronske pošte na info@pravni-center.si in na ta način omejijo možnost nadaljnjega širjenja okužbe s koronavirusom.

Uradne ure za program brezplačne pravne pomoči ostajajo nespremenjene, ob ponedeljkih in torkih med 9. in 12. uro ter 13. in 16. uro, ter ob torkih med 9. in 12. ter 13. in 16. uro. V času uradnih ur lahko uporabniki pokličejo na telefonsko številko 031 772 737 ali pošljejo elektronsko sporočilo na info@pravni-center.si. Uporabniki lahko vloge, dokumentacijo, zahtevke in druga vprašanja pošljejo tudi po elektronski ali navadni pošti. Vkolikor na podlagi telefonskega pogovora sodelavci centra ocenimo, da je osebni obisk nujen, vas ob upoštevanju vseh zgornjih ukrepov naročimo na osebno svetovanje.

 

 

 

Projekti

Kontakt in urnik

Socialna mreža